سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار (BPMS)

اگر می‌خواهید به موفقیت پایدار برسید، باید فرآیندهای حساب شده ای داشته باشید. فرایند های بهبود یافته باعث افزایش بهره وری شده، هزینه ها را کنترل می‌کنند و رضایت مشتری را افزایش می دهد..

در هر صنعتی، رقابت در حال افزایش است و تحمل بازار نسبت به اشتباهات کمتر شده است. به همین دلیل است که شرکت‌های بیشتری از مدیریت فرآیند کسب و کار (BPM) استقبال می‌کنند.

سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار (BPMS) به شرکت ها کمک می‌کند تا فرآیندهای خود را طراحی، پیاده سازی، نظارت و بهینه سازی کنند. ارتباطات بین تیم ها را ساده می‌کند، ضایعات را حذف می‌کند و به طور قابل توجهی کارایی شرکت را بهبود می‌بخشد.

آیا می‌خواهید ارزش BPMS را برای شرکت تان بدانید؟ در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد سیستم های مدیریت فرآیند کسب و کار بدانید را آورده ایم.

سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار (BPMS) چیست؟

نرم افزار BPMS چیست؟ شاید این سوال خیلی از شما باشد. سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار (BPMS) یک پلتفرم است که فرآیندهای کسب و کار تعریف شده را مدیریت و خودکار می‌کند. زیرساختی ایجاد می‌کند که چابکی شرکت را افزایش می‌دهد و کار را سریعتر و آسان تر می‌کند.

BPMS ابزاری ساده و شهودی است که به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با شناسایی، مدل‌سازی، خودکارسازی و تجزیه و تحلیل فرآیندهای کسب و کار، فرآیندها را اجرا، مدیریت و بهبود بخشند. به شرکت ها اجازه می‌دهد تا داده ها را جمع آوری کرده و از آنها برای بهینه سازی فرآیندهای کلیدی استفاده کنند.

BPMS چگونه کار می‌کند؟

یک سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار (BPMS) در چهار مرحله کار می‌کند.

مرحله ۱- کاربران سازمان فرآیندهای خود را مستند می‌کنند و اقدامات مناسب و کارآمد را برای انجام وظایف تعیین می‌کنند.

مرحله ۲- آنها فرآیندها را به صورت نمودارهای جریان ترسیم می‌کنند و مجموعه ای از قوانین را برای مدل‌سازی فرآیند ایجاد می‌کنند.

مرحله ۳- آنها فرآیندها را با اجرای مدل های فرآیند کسب و کار و یکپارچه سازی با یکسری اقدامات اتوماسیون می کنند.

مرحله ۴- آنها می‌توانند فرآیندهای جدید را با نظارت بر آنها و اعمال تغییرات به منظور بهبود مستمر در به دست آوردن نتایج مطلوب کسب و کار بهبود بخشند.

ویژگی های کلیدی BPMS

۱. اتوماسیون گردش کار

سیستم‌های مدیریت فرآیند کسب‌وکار دارای نرم‌افزار اتوماسیون داخلی هستند تا به کسب‌وکارها در تعریف، مدل سازی و خودکارسازی فرآیندها و گردش‌های کاری مشترک کمک کنند. آنها می‌توانند مسیرها و عملکردهای حیاتی را توسعه دهند و فرایند ها را اتوماسیون کرده تا با حداقل نظارت به کار خود ادامه دهند. این سیستم ها همچنین به کسب و کارها کمک می‌کنند تا به طور مداوم گلوگاه های فرآیند را نظارت، شناسایی و از بین ببرند.

۲. مدیریت داده ها
ابزارهای BPM دارای ویژگی های قوی و جامع مدیریت داده هستند زیرا سازمان ها حجم عظیمی از داده ها را تولید می‌کنند. آنها اطلاعات صحیح را جمع آوری می‌کنند و آن را به طور موثر مدیریت و تجزیه و تحلیل می‌کنند. کاربران می‌توانند عناصر داده و روابط بین موجودیت های داده را تعریف و حفظ کنند.

۳. مدل سازی گردش کار بصری
یک BPMS با یک رابط کاربر پسند به کاربران اجازه می‌دهد تا نقشه بصری گردش کار را بدون زحمت طراحی و ویرایش کنند. آنها می‌توانند نگاهی به اطلاعات مهم بیندازند و ببینند که کار در زمان واقعی چگونه پیش می‌رود. این سیستم همچنین به کاربران اجازه می‌دهد تا فرم ها و فرآیندهای وب را به راحتی مدل سازی کنند.

۴. تجزیه و تحلیل و گزارش
ابزارهای BPM تجزیه و تحلیل عملکرد فرآیند را ارائه می‌دهند. گزارش‌ها به شاخص‌های کلیدی عملکرد مرتبط هستند و داده‌هایی را درباره اقدامات، فرآیندها، وظایف و اعضای فرآیند فردی ارائه می‌دهند. گزارش ها و تجزیه و تحلیل‌ها به سازمان ها کمک می‌کند تا فرآیندهای موجود را بهبود بخشند، انتظارات مشتری را شناسایی کنند، رفتار بازار را پیش‌بینی کنند و حاشیه سود کلی را افزایش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up